Lifestyle, Fashion & Studentenleven

Hey, hoi! Hoe start je een nieuw begin, ik heb er tijden over nagedacht. Wat is nou de perfecte manier om aan een nieuw begin te beginnen. Een nieuw avontuur met nieuwe kansen en nieuwe struggles. Dat we hopelijk onze ervaringen en huidige kennis kunnen toepassen in een nieuwe situatie. Maar ook de twijfels, moeten we wel aan iets nieuws beginnen. Maar toen was ik op een avond door Pinterest aan het scrollen en zag ik de quote “you’ve got a new story to write, and it looks nothing like your past”.
Dat met nog wat motivatie van een van mijn vriendinnen was genoeg. Yes girl, ik heb het over jou en I love you. Ik heb een nieuw verhaal te vertellen en ik ben niet meer hetzelfde meisje dat in 2013 op 15 jarige leeftijd haar blog begon. Gohs, ik lijk in geen enkel opzicht meer op haar. Oke, eerlijk gezegd ben ik qua uiterlijk zo goed als niets veranderd. Maar qua persoon ben ik toch wel behoorlijk veranderd. Mensen zijn altijd bang voor veranderingen, en ik in sommige gevallen ook. Maar vaak zijn het de dingen vlak na veranderingen die zorgen voor de mooiste momenten. En ieder persoon veranderd, dus zo ook jij en ik.

Zo heb ik in de tussentijd mijn VWO diploma gehaald, boy/girl wat een struggle was dat. Het heeft me namelijk maar liefst 8 jaar gekost om dat rottige papiertje te halen. Maar de moeite die het koste om mijn middelbare school diploma te halen, zo makkelijk haalde ik afgelopen schooljaar mijn propedeuse business administration op de universiteit. Eigenlijk best grappig hoe daar zo’n verschil tussen kan zitten. Ik ben ondertussen verhuisd naar mijn tweede huisje, dit keer een studio met alles voor mezelf! Rij ik al 2,5 jaar auto, whut. Zitten we midden in een wereld pandemie, door een gek virus. Heb ik nieuwe vriendinnen gemaakt, maar misschien ook wat oude vriendinnen verloren. Heb ik een vast contract in een schoenenwinkel. Geef ik uiteraard nog steeds te veel geld uit aan kleren en andere onzinnigheden en schrijf ik dit de avond voor mijn eerste tentamen van het tweede jaar uni.

Wat nog steeds het zelfde gebleven is, is de passie voor het schrijven. Het op papier zetten van mijn ratelende gedachtes, mijn passie delen met mensen en connecties te kunnen maken. Voor Floor V heb ik een aantal plannen in gedachten, maar de hoofd focus zal liggen op lifestyle, fashion en het studentenleven. Hoe/wat/wanneer ben ik nog niet helemaal uit, maar ik zal altijd op mijn social media plaatsen als er een artikel online is gekomen en ze zullen ook altijd ’s ochtends om 06:00 online komen. Dat is traditie die ik al doe sinds november 2013 en dus ook nog zal blijven doen. Wat we verder samen gaan beleven is nog een raadsel en moeten we nog achter komen. Maar wat heb ik zin in dit nieuwe avontuur en ik kan niet wachten om jullie mee te nemen!

Liefs,

Floor

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *