Lifestyle, Fashion & Studentenleven

Hi! Wat is een betere manier om de eerste blogpost te starten dan met een review van een adventskalender! Heel YouTube staat alweer vol met de unboxingen van verschillende adventskalenders. Zo heb ik er zelf ook eentje unboxt van SIX en is de Maybelline New York Small Advent Calander nu ook te zien op mijn YouTube kanaal. Dit is de perfecte budget adventskalender en ook erg leuk om cadeau te doen! Maar nu is natuurlijk de vraag, wat zit er in?

Zoals de naam van de adventskalender al zegt, is dit de kleinere variant. In deze adventskalender zijn ook maar 5 vakjes te vinden in plaats van de normale 24 (of soms zelfs 25). Ergens is dat natuurlijk jammer, maar dat voorkomt wel het krijgen van nutteloze opvul producten. In totaal zijn er 5 dagen waarop je een doosje mag openen en die zijn op volgorde:

  1. 1 December -> Let the magic begin
  2. 5 December -> Nikolaus, dear santa please leave presents here.
  3. een willekeurige dag die je zelf mag kiezen -> leave a little sparke wherever you go
  4. 18 december -> Under the mitletoe, seven more days to X-mas
  5. 24 december -> christmas eve, merry X-mas Babeline!

Gedurende de maand kun je dus je zelf verwennen met af en toe een cadeautje!

1. Advent Let The Magic Begin

Het eerste doosje heet “Let The Magic Begin” en als je het doosje op de uit de kalender haalt, zie je al meteen wat er in de verpakking zit. Dit vond ik bij het open maken eigenlijk wel jammer, want zo gaat het verrassingselement een beetje weg. Natuurlijk weet je nog steeds niet wat voor lipstick en welke kleur, maar dat het een lipstick is weet je in ieder geval zeker!

Het eerste item uit de kalender is een hele mooie nude/rode lipstick met een koelere ondertoon, kleur 10 Noctunal Rose. Het is een matte lipstick, wat toch altijd wel een persoonlijke favoriet van mij is! Verder heb ik niet zo veel ervaring met lipsticks van Maybelline (of make-up uberhaupt) dus als jullie van een van de items een losse review willen zien laat het dan vooral weten in de reacties! Voor een swatch kun je terecht bij de bijbehorende video onderaan deze blogpost!

Nikolaus 2. Advent Dear Santa, please leave presents here

Dag 2 dat je een vakje mag openmaken is op Sinterkaas, 5 december. Dit is meteen het grootste vakje van de hele kalender dus ik was natuurlijk extra benieuwd om te weten wat hier in zat. Eigenlijk vind ik het wel jammer dat ze de grootste niet voor het laatst bewaard hebben, het is immers een kerst aftelkalender en niet voor Sinterklaas.

De inhoud van 5 is heel erg leuk! De mini variant van het oogschaduw palette The City. Dit palette bevat 8 oogschaduwtinten. En hier kan je een prima mooie basic look mee maken voor kerst! De goude glitter tint springt wel echt uit het palette en is als je het mij vraagt ook meteen de mooiste kleur. Wanneer en hoe ik die blauwe kleur zou gebruiken weet ik nog niet, maar het voegt wel iets speciaals toe aan het palette.

3. Advent, Leave a litte sparkle wherever you go

 

 

Nummer 3 is een vakje die je mag open maken wanneer je wil. De datum kan vallen tussen 5 en 18 december want dat zijn de data die je weet dat je een vakje mag open maken! In de verpakking zit een hele mooie rode glitter tint! Met de Color Show nagellakjes heb ik dan wel weer ervaring, de glitterlakjes zijn vaak geweldig! Ik hoop ook heel erg dat dit lakje niet teleur gaat stellen want het is een perfecte kleur voor de feestdagen. Rood en glitters, als dat kerst niet omschrijft weet ik het ook niet meer.

4. Advent, under the mistletoe, seven more days till Christmas

     

Nummer 4 bevat weer een product voor je lippen. Dat vind ik wel een beetje jammer gezien het eerste item ook al een lipstick was. Ik denk dat een item dat nog niet in de kalender zat leuker zou zijn, zoals bijvoorbeeld een highlighter of blush! Dat gezegd hebbende is de kleur van de lipstick, of lippotlood eigenlijk, wel echt prachtig! Hij doet mij heel erg denken aan een kleur lipstick van Kiko die vroeger echt mijn all time favourite was. Het is echt een potloodje, dus je zou hem ook moeten slijpen als de punt botter wordt.

5. Christmas Eve, Merry X-mas Babelline

Het laatste doosje is alweer aan de beurt. Dat is wel het voordeel met maar 5 vakjes, dat duurt niet zo lang om open te maken. Op kerstavond krijg je een mascara en niet zo maar eentje, je krijgt namelijk the Colossal Volum’ Express Mascara. Dit is natuurlijk een hele bekende mascara van Maybelline en ik vind erg leuk dat ze ook hier gewoon een fullsize van hebben ingestopt! Ik moet jullie eerlijk toegeven dat ik deze mascara nog nooit gebruikt heb, maar ik kan niet wachten om hem te testen!

Dit was dan alweer de adventskalender van Maybelline met de 5 deurtjes. Ik heb de Adventskalender gekocht via Zalando voor €14,95. Dat is een hele leuke prijs voor de producten die je krijgt, maar maakt het ook een heel leuk cadeau om aan iemand te geven (of gewoon lekker voor jezelf te houden natuurlijk). Laat in de reacties weten of jullie deze adventskalender de €14,95 waard vinden!

 

Liefs,

Floor

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *