Lifestyle, Fashion & Studentenleven

In de weekly wrap-ups wil ik jullie elke week meenemen in mijn afgelopen week. Ik ben van plan deze elke zondag te uploaden en dan gaat de weekly wrap-up van zondag tot zaterdag. Dit is natuurlijk de eerste week van mijn blog, dus nu heb ik niet zo veel content als ik normaal er in wil delen wat betreft foto’s. Ik ben namelijk van plan ook iedere dag een outfit foto te maken, zodat er ook elke week outfit inspiratie online komt! Voor nu moeten we het dus doen met een variant zonder outfit foto’s maar het wordt er zeker niet minder leuk op!

Zondag 18-10

Dit was een van de weinige zondagen dat ik niet hoefde te werken, normaal werk ik namelijk elke zondag. Ik had geruild met een van mijn collega’s doordat mijn tentamens er aan kwamen. Ik zat dus lekker in Nijmegen thuis in plaats van dat ik naar mijn ouders huis ging. Deze dag was een niet hele bijzondere zondag, ik heb geleerd voor mijn Corporate Finance en Strategic Human Resource Management tentamens en nog een beetje proberen te genieten van het weekend. Zo was ik bijvoorbeeld begonnen met de serie Emily in Paris op Netflix! Op zondagavond kijk ik altijd Weet Ik Veel op RTL4 en ik had als avond eten heerlijke Surinaamse bami gemaakt.

Maandag 19-10

De dag voor tentamens vind ik altijd erg stressvol, zo dus ook deze maandag. Ik had mijn wekker gezet om 07.00 om alvast even te wennen aan het feit dat er weer een wekker gaat. Normaal heb ik namelijk nooit mijn wekker aan staan en word ik uit mezelf rond 8.00/9.00 wakker. Ik besloot nadat ik gedoucht had meteen te beginnen met het leren van mijn Corporate Finance tentamen die ik op dinsdag zou hebben. Eerst de oefentoets, daarna nog heel veel oefenvragen.  Uiteindelijk was ik gesloopt en ben ik lekker gaan zitten op de bank en tv gaan kijken. Voor het avondeten had ik gnocchi gemaakt met verse pasta saus van de Albert Heijn met champignon en courgette, dat is een van mijn favoriete avondmaaltijden voor tentamens!

Dinsdag 20-10

De dag van mijn tentamen was dan eindelijk hier. Om 08.30 begon mijn tentamen Corporate Finance. Ik ben van te voren altijd helemaal zenuwachtig, maar toch hoop ik dat het uiteindelijk goed gaat komen. De cijfers krijgen we pas over een week of twee, dus dat duurt nog wel even. Om 10.30 was ik klaar met het tentamen, maar dat was ook meteen onze eind tijd. Ik ging maar even naar buiten om twee pakketjes van Vinted op te halen. Beetje lichaamsbeweging en frisse lucht na zo’n tentamen doet wonderen! Ook moest ik natuurlijk gaan leren voor mijn andere tentamen die donderdag ochtend was, maar eerlijk gezegd had ik 0 motivatie dus heb ik Emily in Paris helemaal uitgekeken. Ik zit er over na te denken om daar een blogpost over te schrijven, dus als je dat leuk lijkt let me know! Als avondeten had ik weer lekker Surinaame bami, want het recept dat ik gebruik is voor 2 personen.

Woensdag 21-10

Veel van mijn tijd woensdag heb ik gebruikt voor het leren van Strategic Human Resource management. Ik zit er trouwens aan te denken zodra ik mijn cijfers terug heb een blogpost te maken over mijn eerste periode van uni. Voor dit vak moesten we heel veel leren, dus ik heb veel tijd besteed er aan. Verder heb ik nog lekker YouTube gekeken en als avondeten had ik pasta met tomatenhumussaus, broccoli en tomaat.

Donderdag 22-10

Vandaag was alweer mijn laatste tentamen en wat kon ik niet wachten tot dat het voor bij was. Ik begon mijn ochtend weer lekker om 8.30 met het tentamen alleen ik was heeeeeel snel klaar. En dan bedoel ik ook heeel snel. Er waren nog geen 15 minuten voorbij en ik was al bij vraag 45 van de 50. Het was een meerkeuze tentamen waarbij we een statement kregen en moesten kiezen A-goed of B-fout. Uit eindelijk heb ik het weten te rekken tot 9.00 en toen was ik al klaar met mijn tentamen. Ik durf eigenlijk geen uitspraak te doen over hoe het ging, zeker niet omdat er waarschijnlijk een hele strenge normering komt. Mijn moeder kwam die naar Nijmegen om een rondje door de winkels te lopen en dan mij mee naar huis te nemen op de terugweg. Uiteindelijk had ik besloten om ook naar de stad te komen, want mijn net gekochte lerenbroek van de Zara had nu al een gat. Gelukkig had ik van Zara een nieuwe meegekregen en verder heb ik in de stad niks gekocht. Als avondeten thuis hadden we quesadillas, zo lekker!

Vrijdag 23-10

Vrijdag moest ik werken van 09.00-16.00. Ik begon de ochtend eerst met het versturen van twee pakketjes, eentje van PostNL de andere bij DPD dus ik mocht ook nog naar twee verschillende plekken. Daarna reed ik door naar mijn werk en ik kan je vertellen, de eerste 3 uur waren intens saai. Gelukkig kon ik wel al om 16.00 weer gaan waardoor ik nog semi kon genieten van de middag, het was namelijk best wel lekker weer buiten. ’s Avonds hebben we de Masked Singer gekeken en patatjes met satésaus gegeten!

Zaterdag 24-10

Normaal werk ik op zaterdag altijd de hele dag, maar vandaag hoefde ik maar van 9-13. Dat betekent wel dat ik weer eens lekker een zaterdagmiddag vrij had en op de bank kon zitten. In de middag heb ik  een video gefilmd met de items die ik gekocht had op Vinted, dus die kan je aankomende week op mijn YouTube kanaal verwachten! Ook heb ik de weekly wrap-up geschreven

Wat is er deze week online gekomen?

Real time study sessionYou’ve got a new story to writeReview: MAYBELLINE New York Small Advent Calendar 2020, Maybelline Adventskalender Unboxing.

Liefs,

Floor

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *