Lifestyle, Fashion & Studentenleven

Fijne zondag! Deze week was alweer mijn laatste week als 21 jarige, wat betekent dat het vandaag 1 november ook mijn verjaardag is. Ik ben alweer 22 geworden, waar gaat de tijd toch naar toe haha. Deze week heb ik niet zo heel veel gedaan, vooral gewerkt aan mijn blog en YouTube, natuurlijk wat taarten gebakken voor mijn verjaardag en twee dagen gewerkt. Bij mij op uni was dit namelijk nog tentamen week dus ik hoefde alleen met mijn groepje te werken aan een van onze opdrachten, verder begint de nieuwe periode morgen (2 november) pas weer. Zodra ik mijn cijfers heb zou ik een update plaatsen over mijn eerste periode, welke vakken ik had en hoe ik dat ervaren heb! Maar laten we nu maar beginnen met deze weekly wrap up.

Wat is er deze week online gekomen?

Woensdag: Vinted Shoplog -> bijna alle items zie je terug in de weekly wrap up van vandaag, mocht je benieuwd zijn naar de aanbeelden!

Zaterdag: Gift Guide 2020 – 50 Originele Cadeau Ideeën Voor Haar

Zondag 25-10

Ik besteed mijn zondag bijna altijd op mijn werk, dat was nu ook weer het geval. Ik heb uiteindelijk gewerkt van 12-19. Maar natuurlijk was deze nacht ook nog de wintertijd in gegaan. Hebben jullie daar eigenlijk last van? Ik nooit heel erg, maar vind het wel vervelend dat het weer zo vroeg donker wordt.

Outfit details: Blouse – H&M (VINTED), broek – Primark, telefoonhoesje – Fooncase

Dit is dus een van de blousjes die je kon zien in mijn Vinted Shoplog. Het heeft een hele leuke drukke print, maar het staat zo ontzettend leuk vind ik! Het enige nadeel is dat de mouwen heel erg lang zijn, dus ik denk dat ik binnenkort maar even naar de kleermaker ga om te kijken of ze die wat korter kunnen maken.

Maandag 26-10

Maandag begon ik met een hoorcollege kijken van QRM (qualitative research methods), die had ik namelijk de vrijdag voor dat mijn tentamens begonnen, maar toen had ik geen tijd gehad om het hoorcollege te kijken. Verder heb ik de hele middag en avond op de bank gezeten en YouTube gekeken, niet heel erg veel bijzonders. Ook kwamen deze twee leuke jassen nog binnen die ik gekocht had bij Zeeman, zou je niet verwachten he!

Outfit details: Blouse – ComeGetFashion (VINTED), broek – We Fashion.

Hier droeg ik weer een item uit mijn Vinted shoplog van afgelopen woensdag. Ik ben zo blij met alle items dat ik ze gewoon het liefst elke dag aan heb. Deze blouse zit zo ontzettend lekker en staat ook nog eens heel erg leuk vind ik!

Dinsdag 27-10

Dit was een hele productieve blog-dag voor mij. Ik heb gewerkt aan de blogpost die gister online kwam, namelijk de Gift Guide 2020: 50 Cadeau Ideeën voor haar. Dit heeft een groot deel van mijn tijd gebruikt. Verder heb ik nog een Gift Guide voor hem geschreven die volgende week online komt net als een recept die ook volgende week online zal komen. Lekker productief bezig geweest dus! ’s Avonds heb ik lekker met mijn moeder naar het perfecte plaatje gekeken wat ik zo leuk vind altijd!

Outfit details: Trui – H&M (vorig jaar), Broek – Monki (vorig jaar)

Deze witte/crème corduroy broek is een van mijn favorieten broeken voor najaar/ de winter. De broek zit zo ontzettend lekker, eigenlijk net alsof je in je joggingbroek zit! Deze trui is een topper die ik vorig jaar bij de H&M heb besteld en die vind ik nog steeds heel erg leuk. Misschien was een trui wel een beetje warm voor die dag, maar ik ging verder toch niet naar buiten of echt dingen doen dus het was wel cosy!

Woensdag 28-10

Woensdag had ik een afspraak met een van mijn vriendinnen om aan een opdracht/project van uni te werken. Dit heeft uiteindelijk zo’n 2 uur gekost, maar daarna waren we wel klaar. We deden het gewoon via skype, wel zo makkelijk tegenwoordig. ’s Middags ging ik een glutenvrij victoria sponge cake maken met slagroom mascarpone crème en aardbeien, jeetje wat is die lekker!

Outfit details: Jurkje – Shein, Trui – Hema, Panty – Primark, Sokken – Primark

Dit is een van mijn favoriete combinaties om jurkjes met korte mouwen nog te kunnen dragen in de herfst/winter. Vandaag ging ik voor een zwarte trui om het lekker basic te houden, maar eigenlijk is het met een gekleurde trui nog veel leuker! Deze sokken zijn mijn favoriet om aan te trekken bij jurkjes, want ik vind het zo leuk als die rand boven mijn laarsjes uitkomt.

Donderdag 29-10

Dit was een ultieme chilldag. Ik ben in de middag boodschappen wezen doen met mijn moeder verder heb ik gewoon heerlijk op de bank gelegen en niks gedaan! ’s Middags kregen we het cijfer van een van de tentamens terug en ik kan goed nieuws brengen. Ik heb mijn vak afgesloten met een 7.5. Nu is het alleen nog wachten op het andere vak.

Outfit details: blouse – H&M (vinted), broek – Mango

Dit is de blouse die je misschien wel herkent van Sarah Rebecca, zij heeft deze blouse namelijk ooit een aantal jaar geleden bij H&M gekocht. Ik zag hem steeds in haar fashion video’s voorbij komen en uiteindelijk vond ik de blouse op Vinted en heb hem toen ook meteen gekocht. Dit was overigens ook te zien in mijn Vinted Shoplog die afgelopen woensdag online gekomen is op YouTube.

Vrijdag 30-10 

Ik begon vrijdag lekker productief, ik had twee items verkocht via Vinted donderdagavond dus die heb ik maar meteen weer verstuurd! Ook had ik nog een pakketje van Zalando liggen die ik moest retourneren en had ik nog een pakketje dat ik kon ophalen. Ik voelde me net een soort postbode. Verder had ik snel nog wat boodschappen gedaan en toen ben ik weer heerlijk thuis op de bank gaan liggen. Ik zag dat een van mijn favoriete films op Netflix stond: Jumanji The Next Level, dus die heb ik heerlijk gekeken. Aan het eind van de middag ben ik nog met mijn moeder even naar de garage geweest met de auto en hebben we een bos bloemen en wat tijdschriften gehaald voor mijn tante, zij was namelijk geopereerd en mocht vandaag weer naar huis. ’s Avonds hebben we de masked singer gekeken, een van mijn favorieten programma’s op het moment!

Outfit details: Jurkje – Zara (vorig jaar), Panty – Primark, Sokken – Primark

Zaterdag 31-10

De dag dat ik bijna altijd wel werk, zaterdag. Zo was het dit keer ook weer zo. Ik heb gewerkt van 09:00-15:00 daarna heb ik nog wat finishing touches gedaan aan mijn weekly wrap-up die je nu leest. Ik heb nog een appeltaart gebakken want morgen (voor jullie vandaag) is het namelijk alweer mijn 22e verjaardag, wat gaat de tijd toch snel! Op werk heb ik nog een heel leuk vetplantje gekregen van een meisje die afgelopen week haar laatste werkdag had, daar ben ik altijd blij mee en heb nu al zin om hem een plekje te geven in mijn studio!

Outfit details: Truitje – Costes (Vinted), Broek – Mango, Haarband – Primark

Hebben jullie nog wat leuks gedaan afgelopen week? Mijn week was zoals je zag lekker chill en niet te veel poespas. Heerlijk genoten van mijn vrije dagen aangezien morgen de nieuwe periode weer begint en we dus ook weer vol aan de bak moeten! Geniet nog lekker van jullie zondag!

Liefs,

Floor

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *