Lifestyle, Fashion & Studentenleven

Deze week begon de nieuwe periode op uni, dit betekent nieuwe vakken en een nieuw rooster. Ik moet altijd de eerste week even wennen aan het nieuwe rooster en de nieuwe vakken dus dat was ook dit keer weer het geval. De outfit foto’s zijn dit keer wat minder mooi dit komt doordat de spiegel in mijn studio nog al op een donkere plek staat voor foto’s! Ik ga kijken of ik daar binnenkort iets aan kan doen om dat te veranderen.

Zondag 1 november

Zondag was natuurlijk mijn verjaardag mocht je mijn vorige weekly wrap up gezien hebben of mij volgen op instagram. Ik ben alweer 22 jaar geworden, pfoeh. In pure corona style zijn er in totaal 3 mensen langs geweest, ’s ochtends mijn opa en ’s middags mijn broer en zijn vriendin. Heel bijzonder was het niet maar gelukkig hadden we lekker taart en ’s avonds hadden we pizza afgehaald bij een Italiaans restaurant en ze hadden heerlijke glutenvrije pizza dus het was al gauw pirma! Van mijn zusje heb ik een heerlijke parfum van rituals gekregen, dat is denk ik mijn favoriete cadeau. Maar ik heb ook van een van mijn beste vriendinnen een droogboeket gekregen, maar van familie ook een fashioncheque, een tosti ijzer, een leuke plant en een bos rozen!

Outfit details: Broek – H&M (vinted), Blouse – ?? (Vinted)

Zijn jullie me al zat met mijn Vinted outfits haha. Ik vind die app gewoon zo leuk en heb de laatste tijd natuurlijk een aantal te leuke items gekocht dus die doe ik dan natuurlijk ook graag aan!

Maandag 2 november

Maandag ging ik weer terug naar Nijmegen. Mijn moeder had me gebracht wat heel aardig was, zo kon ik en al mijn cadeaus en spullen mee (ik had namelijk iets meer dan een week thuis geslapen) en hoefde ik niet met de trein. Met de auto is het namelijk 2x zo snel als met de trein dus dat scheelt! Ik ging boodschappen doen en ’s middags had ik mijn eerste les van de periode. Eerlijk gezegd had ik om 8.30 ook al een les, maar die werd opgenomen dus heb ik niet gekeken. Maandag ochtend is altijd het moment dat ik terug naar Nijmegen ga dus dan heb ik geen tijd om om 8.30 een college te kijken.

Outfit details: broek – H&M (Vinted), Blouse – Come Get Fashion (Vinted)

Ik heb vroeger al een aantal keer een lerenbroek gehad (en fun fact ook weer verkocht via vinted/uw) maar nu heb ik weer een nieuwe lerenbroek. Het liefst doe ik nu elke dag van de week deze broek aan en niks anders meer. Alles staat gewoon leuk op een lerenbroek! Maar geen zorgen, hij gaat ook gewoon in de was hoor!

dinsdag 3 november

De foto’s van dinsdag willen op een of andere manier niet uploaden, maakt niet uit welk bestandtype of grootte ze zijn… 

Dinsdag is altijd mijn vrije dag, als in ik heb geen colleges of werkgroepen. Wel begon ik de ochtend met het kijken van mijn hoorcollege van maandagochtend die ik natuurlijk niet had gekeken. ’s Middags heb ik nog twee hoofdstukken gelezen en samengevat, jammer genoeg bestonden de hoofdstukken uit meer dan 35 pagina’s dus ik heb er weer forever over gedaan. Verder heb ik nog wat YouTube gekeken en in de avond was het natuurlijk tijd voor de persconferentie. Ik gign multitasken want ik moest ook nog mijn bed verschonen en mijn badkamer schoonmaken. Dat kon gelukkig allemaal tijdens het luisteren van de persconferentie. Verder heb ik nog een aflevering Masterchef en Het Perfecte Plaatje gekeken

Outfit details: Truitje – Primark, Jurkje – Bershka, Panty – Primark, Scrunchy – Primark.

Woensdag 4 november

Mijn dag begint altijd vroeger dan de andere dagen op woensdag aangezien ik een live les heb om 8.30 en ik was altijd mijn haar op woensdagochtend. Ik heb vooral veel tijd besteed aan uni werk en natuurlijk aan het volgen van de Amerikaanse verkiezingen, ondanks we er niet wonen ben ik toch altijd erg benieuwd hoe dat gaat en wat er gebeurt. Mijn to do list was een beetje aan de lange kant en heb ik daarom ook niet eens afgekregen, maar de nieuwe periode is natuurlijk ook pas deze week begonnen dus ik moet nog even een routine/rimte vinden die werkt voor mij.

Outfit details: Jurkje – Zara, Panty – Primark

Donderdag 5 november

Vanaf woensdag word mijn week altijd weer een beetje wat drukker, zo is donderdag ook altijd een drukke typische uni dag. Ik begon mijn dag met een werkgroep om 10.30 waar we feedback kregen over onze opdracht en we hebben een ‘go’ gekregen om de interviews af te nemen. Hoe enig, interviews houden in corona tijden. ’s Middags had ik nog een live hoorcollege, maar dat was oprecht drama. We hebben 30 minuten over de eerste 3 slides gedaan en ze ging ook aan iedereen vragen of ze wilde antwoorden en dat soort dingen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik na 35 minuten ook maar gewoon weggegaan ben en wat anders ben gaan doen, toch best makkelijk alleen maar op ‘leave’ hoeven klikken tijdens zoom haha.  Ook had ik donderdagochtend iets leuks bedacht wat ik in ieder geval wil gaan proberen dus daar horen jullie binnenkort nog nieuws over. Ik ben er in ieder geval donderdag al mee begonnen en zo lang hoef je niet meer te wachten tot dat je er achter komt wat het is! In de avond had ik lekker videoland gekeken!

Outfit details – Topje – Primark, Broek – Mango (2 jaar geleden)

Vrijdag 6 november

Mijn wekker ging weer lekker om 07.00 want ook op vrijdag heb ik een live les om 8.30, toch wel echt mijn minst favoriete tijdstip. Het hoorcollege was prima maar ik ben de laatste 20 minuten terwijl het op de achtergrond nog afspeelde wel wat anders gaan doen, gewoon om mijn tijd iets nuttiger te gebruiken. Verder heb ik ’s ochtends vooral aan uni besteed en uiteindelijk ben ik rond 13.45 naar de bus gegaan om naar het huis van mijn ouders te gaan. In de trein heb ik gewoon lekker 2 uur lang YouTube gekeken, daardoor gaat de tijd toch altijd wel lekker snel. Uiteraard had een van mijn twee treinen vertraging, ook zo saai als dat niet gebeurt namelijk. Toen ik op het station aankwam waar mijn ouders wonen kwam mijn moeder mij ophalen en gingen we nog even wat boodschappen doen. Verder heb ik de rest van de dag gewoon lekker op de bank gelegen en ’s avonds hebben we met z’n alle de masked singer gekeken!

Outfit details: Rok – Costes, Trui – Primark, Panty – Primark

Dit is dus een gevalletje vergeten foto te maken overdag. Want ik bedacht het mij pas 5 minuten voordat ik naar bed wilde en toen was het natuurlijk al pik donker! Gelukkig kan je deze geweldige outfit (vooral die rok, love it!) binnenkort voorbij zien komen in een video op mijn YouTube kanaal.

Zaterdag 7 november

Zoals je waarschijnlijk ondertussen wel weet is zaterdag altijd een vaste werkdag van mij. Zo mocht ik nu ook weer 14-19. Wel lekker even de ochtend vrij na twee weken om 09.00 begonnen te zijn. ’s Ochtends heb ik nog mijn weekly wrap up afgemaakt die je nu aan het lezen bent, aan een andere blogpost gewerkt en verder met mijn plan van donderdag! Ook moest ik nog verder met het samenvatten van een hoofdstuk, maar de hoofdstukken in dat boek zijn zo ontzettend lang dat het me hoofdpijn bezorgd.

Outfit details: Blouse – Lee, Broek – We Fashion

Hoe was jullie week?

Liefs,

Floor

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *