Lifestyle, Fashion & Studentenleven

Tegenwoordig zie je op straat natuurlijk steeds meer mensen met een mondkapje, na het dringende advies van de overheid. Je kunt natuurlijk van die blauwe of witte wegwerp mondkapjes gebruiken, maar een herbruikbare is eigenlijk veel beter voor het milieu. Speciaal voor jullie heb ik een overzicht gemaakt met de leukste mondkapjes, maar ook met mijn favorieten. Die zijn natuurlijk weer lekker budget waar we van houden!

Zeeman

Als je het mij vraagt heeft de Zeeman de leukste goedkope mondkapjes die je kan krijgen en ook nog eens lekker zitten. Ze komen in een setje van 2 en kosten maar €1,99. Vaak zitten er leuke prints tussen en ze komen in verschillende maten. Voor de mensen die liever effe kleuren heeft, kan ook terecht bij Zeeman wel zo gemakkelijk! Deze zijn zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen wat natuurlijk erg handig is. Ik koop ze zelf altijd in een S/M volwassenmaat of de kindervariant tot maat 176. Het enige nadeel is dat ze vaak in de winkels uitverkocht zijn, ondanks ik mijne toch allemaal heb weten te bemachtigen in de winkels.

Ikea

Dit is waarschijnlijk niet de eerste plek waar je aan denkt bij het kopen van een mondkapje, maar ze hebben ze wel degelijk. Natuurlijk hebben ze ook weer zo’n typische Ikea naam: VETSKAP. Het zijn simpele grijze mondkapjes, maar wel met een ijzerdraadje bij je neus waardoor ze extra goed aansluiten! Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, je koopt er namelijk 2 voor €0,99. De mondkapjes komen in maat M en maat L. Bij mij zit de maat M perfect.

Maruti

Dit zijn alles behalve goedkope mondkapjes, maar het schoenenmerk Maruti heeft ook leuke mondkapjes! Ze komen in pixel white en pixel black en zijn per stuk €9,95, maar als je ze beide in een setje koopt kosten ze €14,95. Het enige nadeel van deze mondkapjes is dat ze in maar één maat komen. Voor mij waren ze dus wel aan de grote kant, maar ik heb de bandjes bij de oren ingenomen waardoor ze nu prima zitten.

MyJewellery

Het bekende kleding- en sieradenmerk MyJewellery is ook op de mondkapjes trein gestapt. Hier kun je mondkapjes vinden in de leukste printen, waar ze natuurlijk bekend om staan! Ik heb ze zelf nog nooit geprobeerd dus ik kan helaas niks vertellen over hoe ze vallen en zitten, maar ze zien er zo ontzettend leuk uit dat ze niet konden ontbreken in dit lijstje natuurlijk! Mijn favoriet is die met glitters, ook leuk voor de decembermaand als we dan nog steeds met zo’n mondkapje op lopen.

Coolmondkapje.nl

Op deze website kun je ook terecht voor leuke geprinte mondkapjes en er kan een filter in geplaatst worden. De prijzen variëren tussen €9,99 en €12,99 en voor €5,99 kun je ook losse filters kopen om eventueel in het mondkapje te plaatsen. Mijn ouders hebben er hier een paar basic zwarte mondkapjes gekocht en ze zijn erg tevreden, ze passen prima! Het enige nadeel is wel dat je bril kan beslaan, maar dat is bij bijna alle mondkapjes wel het geval.

Vinted

Op je favoriete website om tweedehands kleding te verkopen, verkopen sommige mensen natuurlijk ook mondkapjes. Hier zoek je heel simpel gezegd gewoon op mondkapjes en je komt er een hele hoop tegen!

 

Waar heb jij je mondkapjes gekocht?

Liefs,

Floor

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *