Lifestyle, Fashion & Studentenleven

De feestdagen staan natuurlijk alweer bijna voor de deur en speciaal daarvoor heb ik vandaag een blogpost en YouTube video met 10 outfit ideeën voor de feestdagen. Er zitten dingen tussen voor als je dol bent op optutten, glitters en rokjes/jurkjes, maar ook de perfecte outfits voor een chill kerst thuis op de bank met een paar leuke kerstfilms en lekker eten. Dit jaar zal kerst toch anders zijn dan we gewend zijn, maar dat houdt niet in dat je niet lekker je glitters uit de kast mag trekken en leuke kleren kan aan doen. Verder hebben we namelijk dit jaar nog niet echt een gelegenheid gehad om leuke kleren aan te trekken.

De eerste outfit is gewoon lekker casual, maar toch altijd leuk. Een zwarte skinny met een blouse is gewoon een combinatie die het altijd goed doet. Ik heb voor een blouse gekozen met een drukke print en wat franjes aan de voorkant, maar je kunt natuurlijk voor elke blouse kiezen die je maar wil! Bij alle outfits heb ik een rode matte lipstick op van Essence in de kleur 05

Outfit details: Broek – Primark, Blouse – H&M

Kerst is natuurlijk de perfecte gelegenheid voor kerstruien! Ik vind ze zelf altijd heel erg leuk om aan te trekken. Dit is ook de perfecte outfit om overdag aan te hebben en dan trek je ’s avonds je blousje aan op de broek en je bent good to go voor het kerstdiner! Met deze trui ben je de kerstboom en die is versierd met slingers, lampjes en ornamenten, hoe leuk 😀

Outfit details: Broek – Primark, Trui – C&A

Natuurlijk kan het ook zijn dat je toch net iets meer dol bent op glitters en dan is een glitter flared broek natuurlijk perfect. Je hebt nog steeds het comfy van een flared broek, want die zitten natuurlijk vaak gewoon als een legging (perfect om je ook lekker vol te eten) maar je hebt wel het feestelijke van de glitters. Ik ging voor deze hele coole bronzen glitters met gewoon een basic zwart truitje.

Outfit details: Broek – Wibra, Truitje – HEMA

Een lerenbroek is perfect voor elke gelegenheid, dus ook voor kerst! Je ziet er meteen put together uit en het zit vaak ook nog heel lekker. Ik ben gegaan voor een zwarte skinny variant, maar je hebt ook hele mooie nude kleurige of wat meer paperbag style. Ik heb hem gecombineerd met een simpel zwart blousje maar je kunt er natuurlijk elke top of blouse op doen die je zou willen!

Outfit details: Broek – H&M, Blouse – The Sting

Had ik al gezegd dat ik dol was op kersttruien? Nou in ieder geval bij deze. Dit is een andere van mijn favoriete kersttruien en kon natuurlijk ook niet ontbreken in deze blogpost. Ik heb hem gewoon gecombineerd met dezelfde leren broek als bij de vorige outfit. Het rood in de trui staat extra leuk bij de rode lipstick en het is gewoon een heerlijk warme trui.

Outfit details: Broek – H&M, Trui – New Look

G L I T T E R S, wat wil een mens nog meer tijdens de feestdagen. Ik heb een heerlijk jumpsuit vol met glitters, maar die zie je eigenlijk alleen in het licht. Perfect dus voor tijdens het kerstdiner als het donker is buiten maar binnen allemaal lampjes en kaarsen branden. De jumpsuit zit eigenlijk als een huispak of onesie maar je ziet er meteen heel erg leuk uit. Als het koud is zou je er nog een dun coltruitje onder kunnen doen voor een extra laagje.

Outfit details: Jumpsuit – Wibra

Overslag rokjes zijn ook perfect om aan te trekken met elke gelegenheid. Ik heb deze leuke met sterretjes en een heel subtiel glitter stiksel. Verder heb ik hem gecombineerd met een glittertruitje om de glitters extra te accentueren. Ik zou hierbij een paar stoere boots doen zoals bijvoorbeeld Dr. Martens, maar natuurlijk een paar hakken kan ook altijd. Dit is wat mij betreft de perfecte outfit voor oud&nieuw.

Outfit details: Rokje – Costes, Truitje – H&M, Panty – Primark, Sokken – Wibra

Midirokken zijn ook weer helemaal trendy en ze zitten heerlijk! Ik ben gegaan voor deze zwarte met een leerlook. Qua top ging ik voor een mesh top met zilvere studs er op voor een extra feestelijk detail, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon een lekkere chunky sweater op doen of bijvoorbeeld een leuke kersttrui.

Outfit details: Rok – Primark, Top – Primark

Dit is misschien wel een van mijn favoriete outfits. Ik vind de kleur van de rok ge-wel-dig (ondanks je hem hier niet zo goed kan zien maar wel in de bijbehorende YouTube video!) Daarnaast is deze trui een van mijn favorieten, de trui is heel simpel gewoon zwart maar dan heeft het christmas puddings als elbow patches. HOE GEWELDIG.

Outfit details: Rok – Costes, Trui – Asos

Dit is de outfit die ik aan ga doen met eerste kerstdag. Het is een prachtige zwarte jurk met een heel mooi detail op de mouwen. Er zitten namelijk paillette in zowel goud als zilver. Verder kun je het jurkje nog strikken met een touwtje in je taille en verder is de jurk gewoon perfect. Niet te dik, lekkere stof en de perfecte lengte.

Outfit details: Jurk – Wibra.

Dit waren dan alle 10 de outfits! Ik wil jullie bij deze een hele fijne en veilige kerst toe wensen. Geniet extra van de mensen met wie je bent, maar houd je wel aan de regels voor je eigen veiligheid en die van de mensen die het meest dierbaar voor je zijn!

Liefs,

Floor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *