Lifestyle, Fashion & Studentenleven

Heey! Wat leuk dat je wil weten wie achter dit kleine stukje internet zit! Ik ben Floor en dit is mijn mijn blog Floor V! Ik ben een 21 jaar. Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik leuk vind, maar met de hoofdthema’s fashion, lifestyle en het studentenleven! Op dit moment ben ik namelijk 2e jaars International Business Administration Student. Ook mag ik sinds 5 jaar geen gluten meer, dus je kunt ook glutenvrije recepten vinden op mijn blog!

Een echt uploadschema heb ik momenteel niet, maar de meeste artikels komen om 06.00 online!  Op mijn YouTube kanaal upload ik 2x per week: woensdag om 16.00 en zaterdag om 16.00

Sinds november 2013 ben ik al bezig met bloggen en begon toen mijn eerste blog genaamd “The Moments of Today“. Je kan nog steeds alle reviews en artikels lezen die ik daar op geüpload heb, mocht je dat leuk vinden! Toch vond ik het op een geven moment wel tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ging voor een andere blog naam en een andere host. Mijn nieuwe pareltje heet nu dan ook FloorV.nl, gewoon vernoemd naar mijzelf. Op deze manier ben ik makkelijk vindbaar en niet verbonden aan bepaalde onderwerpen!


Bij let’s connect kun je al mijn social media accounts vinden en je kunt me natuurlijk altijd volgen!
Ik vind het natuurlijk super leuk als jullie af en toe een reactie achter laten op mijn blog! En dan kan ik ook naar jullie blog kijken, wat natuurlijk super leuk is!
xxFloor